StiriManele.ro

Dimineata pe racoare in timp ce-mi sorbeam cafeaua si rasfoiam ziarele online am cazut pe ganduri privind manelismul care ne-a cuprins.

Mi-a venit in cap o idee socanta! Cum zice Dan Diaconescu:”Chemati-va familia, prietenii, cainele, purcelul si pisica pentru ca urmeaza ceva incendiar pentru Romania pe OTV, Televiziunea intregului popor.”

M-am gandit ce ar fi daca ar aparea un site de stiri manelistice( eventual sa-i zica StiriManele.Ro) si unde sa scrie persoane care stiu gramatica si care scriu corect romaneste?

Site-ul sa se ocupe cu dragarea acestui stil muzical si cautarea printre tonele de versuri aiuristice a versurilor si melodiilor care au ceva urme de originalitate si poveste sau urme de fond muzical creat si nu inspiratofurat. N-ar fi interesat decat sa acuzam ca har si mar, ca manelistii sunt nashpa si ca nu fac ce trebuie, sa-i ajutam sa-si gaseasca un destin in plan muzical?

Decat sa distrugem un pod nu mai bine construim ceva frumos?

PS: Nu mai beau cafea dimineata ca vad ca-mi provoaca fel de fel de iesiri pozitive :))=))

PS2: Simtiti-va liberi sa preluati ideea dar sa va tineti de ea si s-o duceti mai departe asa cum am emis-o, eventual sa mai veniti cu imbunatatiri la ea.

One Reply to “StiriManele.ro”

  1. Pingback: Tweets that mention Fanel.ro | Fanel.ro -- Topsy.com

Leave a Reply