SUA: Imi bag pula in Moldova voastra si o fac cadou rusilor!

Citesc cu stupoare stirea de la Ziare.com: “Washington Post: SUA ar putea “vinde” R. Moldova si Georgia rusilor” si am inteles ca dupa 70 de ani asteptare a americanilor sa ne salveze de prigonia rosie, americanii ne concesionasera pentru ceva vreme la puterea rosie.

Acum probabil la terminarea contractului fiecare parte se alege cu ceva: SUA cu scut in Romania si Rusia cu Moldova si Georgia. Nimic nu se pierde totul se transforma. Nu-i de mirare sa pierdem din ce in ce mai multe daca votam exact cu cine vrea vestul sau mai bine zis cu cine ne baga pe gat occidentul occidental care o dadu in bara artificial pentru a reteza orice urma de impotrivire a unor tari ca Romania cand “pierde” a “n+1” oara Moldova in detrimentul rusilor.

Acum inteleg de ce fostul rege Mihai( actualul tradator de tara dupa parerea mea odata ce a parasit tara predand la cheie tara+maresal Antonescu legat la 22 august 1944) a fost la Moscova de 9 mai la parada: trebuia ca cine a semnat hartiile in ’44 sa fie de fata sa anuleze actele si sa faca altele noi.

Incepe sa-mi placa cacacratia( ca democratie aveau aia pe vremuri) executata cu kalashu’ la cap si cu zambetul pe buze autoimpus de un jandarm artficial si o putere militara care le tine trena.

Ca sa parafrazez un titlu BUG Mafia care surescita mintile incinse ale maselor fierte, SUA si-a bagat pula in Moldova noastra si o da la rusi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.