Sunt un nemernic!

sau “Delatiune interna”.

Delatiunea mi-a venit de la invitatia Marietei prin intermediul Twitter-ului de a raspunde probabil la replica asta, spusa de mine tot pe Twitter.

De ce delatiune interna? De ce sunt in nemernic?

Eu subsemnatul Stefan Manea( fanel pe internet) domiciliat in strada blog.fanel.ro cartierul fanel.ro din orasul .ro cu user de twitter stefanmanea si adresa de facebook sau cont pe linkedin ma declar un nemernic carcotas care cauta mizerie acolo unde nu este si care vede raul acolo el unde el nu are loc. Face parte din trecut si oricat as incerca sa-l reprim revine mereu si mereu. Cand ma supara ceva comentez pentru nu mi se pare corect sa tac. Probabil daca eram adolescent in comunism ori ajungeam un cartitoi de interior securistic care murea in sinea lui si facea treaba pana la jumatate nutrind intern o ura viscerala pentru sistemul care ma suporta ori eram o cruce intr-un cimitir, norocul meu a fost ca am inceput sa deschid ochii cunoasterii mai amanuntite in pseudodemocratie.

Imi place sa comentez anumite iesiri la rampa ale unora si altora, uneori o dau in bara si comentez fara sa gandesc lasand sa gandeasca pentru mine instinctul de animal,alteori comentez si vorbele imi sunt intoarse pe dos, dar de cele mai multe ori lumea a inteles despre ce vorbeam.

Ceea ce vreau sa va spun in delatiune este ca nu va port pica. Nu sunt un om care sa poarte pica, nu sunt un psihopat patologic de internet care sa viseze noapte planuri de razbunare. Imi place doar sa imi spun parerea sincera despre ce se vorbeste prin diverse propozitii. Uneori primesc replici care imi trezesc in mine ganduri ca cel din fata pc-ului are tendinta sa creada ca eu ma cred miezu miejilor, atotstiutorul de toate, ying si yang inceputul si sfarsitul, NU, nu e adevarat. Eu sunt un tip cu angoase ca si voi, un tip cu frustrari ca si restu lumii, un tip cu dileme si cu pareri despre ce se discuta.

Da inchei prin a va zice ca sunt un nemernic si ca in nemernicia mea va apreciez pe toti desi uneori imi place sa va contrez pe diverse subiecte care mie nu mi s-au parut la locul lor. Da sunt un nemernic pentru ca uneori gandesc instictual ca un animal( mai animalule!) si nu cerebral ca un om….imi fac mea culpa imi pun tone de cenusa in cap si inchei delatiunea cu speranta ca m-am facut inteles.

Al vostru
carcotas de serviciu,
Fanel.

PS: “….si nu, nu comentez pentru ca este gratuit sau ca sa ma bag in seama.”

Leave a Reply