….te citesc ca te cunosc

Sursa: IGU / La Trecut
Sursa: IGU / La Trecut
Ba ce tare e replica asta:”…te citesc pentru ca te cunosc.” si de obicei dupa replica asta urmeaza o serie de probleme de care se vaita interlocutorul tau vis-a-vis de produsul pe care-l oferi.

Misto! Multumesc da nu trebuia, daca chiar iti pasa puteai sa-mi arzi un e-mail si sa-mi zici tot ce nu ti se pare ok de cand ai sesizat problema, asa sa-mi aduci la cunostinta ca har si mar doar ca sa-mi dai in cap nu-mi ofera nici un sprijin.

O perioada buna am practicat vanzarile si am incercat sa aplic pe aceasta piata calda pentru a incepe cu o baza minima de clienti. De fiecare data raspunsurile erau evazive si in retragere preferand piata asta a mea calda sa se orienteze spre alti musteri care-i vizau ca o piata calda. De si mai multe ori am auzit replici de genu’:”Bai tata hai sa ne apucam sa facem o afacere, uite am o idee.”, sigur pana la final aflam ca eu trebuia sa alerg cu totul si el sa stea cu “mataranga” la soare asteptand banii care curgeau valuri, valuri in mintea lui. Un singur cunoscut am intalnit sa aiba o perceptie clara asupra afacerii si parteneriatului:”Ba intr-un parteneriat trebuie sa-ti fie rusine de cel cu care lucrezi, altfel o sa va dati la cap si afacerea n-o sa aiba succes.”

Deci multumesc pentru aprecierea de tipul omului din multime, dar nu ma ajuta nu nimic.

Sursa foto: IGU/La Trecut

5 Replies to “….te citesc ca te cunosc”

  1. E adevarat ceea ce zici. Ideea este totusi sa se faca comentarii constructive daca cineva considera ca nu ai facut ceva bine. Nu iti fa probleme, stii mai bine ca mine ca poti primi si destul “hate mail”, te poti bucura totusi ca sunt oameni care vin si citesc ce ai de zis. Asta inseamna ca ce scrii conteaza pentru ei.

  2. Bă, io n-o să te mai citesc tocmai pentru că te cunosc, na! Mai ales că mă enervează o chestie lipsă la blogul tău şi ai zis că te doare la banană. Păi tu n-ai auzit de zicala “cititorul nostru, stăpînul nostru”? Imperialistule!

  3. Eu cred ca intr-un parteneriat nu de rusine e vorba, ci de RESPECT si INCREDERE. Cu rusinea e posibil chiar sa tetrezesti ca scapi anumite sanse! ;)

  4. @saturnianul: aici nu vb de cititorul care vine de nebun sa ma citeasca, aici ma refer la cunoscuti din diverse locuri de munca, timpuri si spatii care vin si-ti arunca o vorba de asta ca si cum tu esti un milog in mijlocul intersectiei.

    Exact ca-n reclama cu CocaCola si Ochiul mare mincinos: “Eu imperialist?!?”

    @artistu: Bine punctat.

Leave a Reply