2 Comments

  1. Fanel, n-ai inteles un lucru, pentru ca poate crezi ca e simplu. Ti-l explic eu: poti sa fii mama ziaristilor ca nu are importanta in blogosfera. E altceva. Pentru ca sunt convins ca nu ma crezi, iti sugerez sa-i cauti de trafic pe ziaristii cu blog si ai sa vezi unde sunt. Cam 99/% in spatele meu. Unii foarte departe. Si eu sunt ziaristi, si ei au surse. Atunci? Explicatia ramane doar in munca, munca si 1% sansa, ca inspiratie poti sa ai in fiecare zi. Nu te ajuta ea, ci perseverenta: sa inveti mereu si sa muncesti intruna. Cam asta e cheia. Poate ti-am fost cu folos. Vezi ca am adaugat in text inca doua-trei proprozitii legate de un timid blogger de acum cativa ani, care va implini 18 ani anul asta si care m-a batut la trafic deseori. Si nu e din Bucuresti, ci din Bacau. Cum? Nu e ziarist :) . Si el mi-a cerut link exchange si l-am refuzat. Atunci nu merita, iar acum nu-mi mai cere.

  2. fanel

    Ziaristii cu blog sunt ziaristi inainte de a fi bloggeri. Se dedica intai job-ului si apoi hobby-ului.

    Teza muncii nu ti-o contest insa am retinerile mele in ceea ce priveste sansa si inspiratia. Am lucrat pentru un an de zile intr-o redactie si am vazut crescand cateva bloguri ale colegilor, pana cand nu s-au activat cateva relationari care tineau de locuri mai vechi de munca ce aveau legatura evident tot cu presa, blogurile respective erau citite doar de cei care le scriau si de inca 2-3 prieteni, stilul a ramas acelasi doar ca cercul de influenta s-a marit.

    In legatura cu exemplul tau nu stiu ce a stat la baza cresterii baiatului respectiv, deci nu ma pot pronunta despre el….mult succes.

    In rest imi pastrez aceeasi parere din subtitlu blogului: “1000 de unici nu fac cat 10 comentatori buni…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *