Timpul naste timpul ucide


Ultimele saptamani au fost pline de framantari si calcule. caiete intregi au fost scrise in minte pentru luarea unor decizi, kilometri parcursi pe jos in care s-au scris agende intregi in mintea mea despre ce urmeaza sa se intample.

E greu sa trebuiasca sa iei decizii acum pentru ca cineva sa o duca mai bine peste cativa ani, dar este al dracu de bine te face sa te simti impacat cu eul tau interioir ca ai pus umarul la viitorul cuiva care cu siguranta te va injura mai tarziu, pentru ca dupa cum bine stim :”Nici o fapta buna nu ramane de nepedepsita”.

In aceste ultime zile de calcule, framantari si combinatii a unor diverse costuri cu previziuni viitoare cat mai negative am ajuns sa filosofez si pe marginea Domnului Timp.

Domnul Timp e o persoana dizgratioasa cand cresti si treci de linia copilarie maturitate. iti arunca in spate tot felul de angoase, tot felul de cosmaruri gen impozite, taxe, biruri, dijme si alte obligatii care-ti bantuie noptile frante de oboseala, dar dincolo de toate aceste greutati iti ofera perspectiva unei vieti independente in care nu stai cu frica in san ca pierzi tot ce ai agonisit.

Domnul Timp naste idei, naste parteneriate, naste prietenii dar atunci cand incepe sa devina agasant si sa te preseze cu termene care mai de care mai belicoase te duce intr-o panta neagra din care poti sa pierzi foarte multe. E bine sa ai mereu pregatit o doza de rabdare pentru momentele critice din viata care pot aparea, pentru a nu ceda presiunilor de moment….

Sursa foto: Saga Studio

Leave a Reply