Toamna primaverii infometate

Nu am invatat sa ne gestionam frica si asta o sa ne cauzeze in viitorul apropiat!

Nu stim sa previzionam riscurile viitoare pentru ca la scoala invatam sa furam startul uitand sa invatam sa ne descoperim ca unitate sociala si nu sac de box pentru interese meschine ale unor retele sociale cartelizate pentru interese tampite ale diversilor dubiosi care au vanzari anterioare, pe care fals ii urcam in topuri de A-listeri la orice nivel si in orice industrie prostiuatoare.

Asadar toamna care o sa treaca si iarna sangerie fara credite si fara consumul de pana acum o sa ne futa sistemu viitoarelor actiuni. O sa activam cu motoarele la minim, cu frana fricii trasa la maxim si cu obiectivele esuate la maxim.

E important ca fiecare sa aiba o vesta de salvare, un om, o idee, un cheag de bani care sa-l tina la spurafata in toata aceasta perioada.

Acum incep sa-si arate adevaratele talente cei care stiu sa faca economie. Acum vom stabili ierarhi care vor arata adevarul. E timpul sa postim economic pentru a atinge lumina adevarului despre economia de dreapta sociala. Saniile cu care ne dam pe aceeasi partie asteapta sa fie ascutite pentru a putea salva din mers si alti prieteni…este momentul altruismului maxim, este momentul sa aratam ca dincolo de noi cei mercantilisti zac niste suflete.

O toamna a primaverii hiperinfaltioniste, o cursa in care am cazut din cauza ca nu am stiut sa ne alegem liderii, un plan pus la punct la un 23 august 1944, o lista de personalitati care trebuiesc taiate de pe lista pomenilor.

Ne asteapta o toamna sangerie care aduce decizii la limita suportabilitatii efectelor speciale ale fricii….primavara e un mare semn de intrebare?

Leave a Reply