Top 5 Post pe Blog.Fanel.Ro

Locul 5 se acorda unui post scurt si curpinzator in care aduc un omagiu celui care a fsot Gheorghe Dinica cu ajutorul unui cantecel cantat chiar de dumnealui. Cantecul descrie viata lui de actor calit in mahalale Bucurestene si desprins din mahalaua Giulestilor.


Gheorghe Dinica – Sunt vagabondul vietii mele
Asculta mai multe audio Muzica

Locul 5: Drum Bun, Maestre!

Pe locul 4 regasim un text pe care sincer l-am scris pentru a-mi testa capacitatea de a scrie un advertorial. Atata timp cat lumea n-a dat click cred ca mai am multe de invatat pentru a chema la actiune (Call to action) utlizatorul.

Locul 4: (P) Cumparatul hainelor: placere sau durere?

In fine, am ajuns la locul 3. Aici regasim un mini-text despre imprumutul FMI al Romaniei si obligatiunile de STAT. Feedback-ul meu economic indepartat atata putut gandi, ma bucur ca a fost apreciata mediu de citititorii mei.

Locul 3: Imprumutul FMI

Locul 2, se adu tobe si ropote de aplauze si publicul se intreaba zgomotos oare cine ia argintul. Pe 2 avem un articol despre un plugins de wordpress followme on twitter care iti pune butonul de follow me pentru twitter sa ruleze undeva in stanga sau in dreapta blogului fara a deranja foarte tare economia siteului/blogului.

Locul2: Follow Me on Twitter!

Podiumul este ocupat de o intiativa a mea de a aduna modele romanesti pentru mine si pentru cei de varsta mea, dar si pentru urmasii, urmasilor nostrii. Ideea mi-a venit in urma unui schimb de replici cu blegoo pe twitter. Primul model pe care l-am ales ca fiind reprezentativ pentru acest #hashtag si capitol din blog este Vasile Paraschiv, batranelul care i-a refuzat o medalie lui Traian Basescu in incercarea lui de a acuza comunsimul.

Locul 1: Vasile Paraschiv – #modeleromanesti

Clasament:

Locul 1: Vasile Paraschiv – #modeleromanesti (748 afisari)
Locul2: Follow Me on Twitter! (594 afisari)
Locul 3: Imprumutul FMI (564 afisari)
Locul 4: (P) Cumparatul hainelor: placere sau durere? (557 afisari)
Locul 5: Drum Bun, Maestre! (410 afisari)

One Reply to “Top 5 Post pe Blog.Fanel.Ro”

  1. Pingback: Tweets that mention Fanel.ro | Fanel.ro -- Topsy.com

Leave a Reply