Tristetea omului de internet

Am fost plecat cateva zile din Bucuresti in zone reci din Romania unde mi-am petrecut Pastele. A fost frumos, a fost relaxant, a fost atat de departe de internet incat nici pofta n-am avut de el, desi exista internet de mare viteza la discretie si 4-5 laptopuri in toata cabana.

In 5 zile de sedere la loc de odihna si reculegere interetnica am prestat doar 1/2 h de internet si alea cu scarba pentruca trebuia sa raspund la niste e-mailuri.

Ce concluzii am tras eu in urma acestei mici vacante:

1.) Ca internetul pute de foarte multi oameni singuri care incearca sa epateze afisandu-si frustrarile ca o viata traita de ei:masini, bani, carduri de muieri si orgii alcoolice cu cisterne de bauturi baute de vitejii tastelor.

2.) Ca nimeni nu pricepe ca daca muieste preotimea si arata cat de destepti ‘e’ ei si cat de cititi si culti i-a facut mamele lor, sunt la fel de prosti ca si preotii pe care-i injura, pentru ca nu ofera o alternativa echilibrata ci doar aduce la cunostinta ca celebrele “Stiri de la ora 5”

3.) Daca intre 2 tabere exista un conflict, acesta exista pentru ca ambele tabere au coaiele imflamate si nu pot intinde mana intr-un joc fair-play de coabitare interetnica.

4.) Dincolo de tasta pe care apesi cu tarie si-ti sustii cauza ca un erou mitologic, esti doar un gandac infect din spatele ecranului care nu face absolut nimic si ce faci, faci doar pentru a-ti da putere frustrarilor din tine in ierarhia smecheriei specifice oamenilor nascuti si crescuti pentru a epata.

In alta ordine de idei suntem produsul unei societati bolnave care daca nu-si schimba atitudinea de jurnalist disperat dupa subiecte de senzatie care provoaca rumoare in public nu vom reusi niciodata sa sedem la masa celor care iau decizii. Puterea se afla in mana celor saraci si multi, fara a-i educa pe acestia nu vei putea avea o clasa de mijloc, nu vei putea evolua pe scara sociala a vietii planetare.

4 Replies to “Tristetea omului de internet”

  1. Pingback: Tweets that mention Fanel.ro | Fanel.ro -- Topsy.com

  2. Aduce liniste pastele, dar aduce si un alt inceput. Ideea e ca atunci cand m-am intors am dat de clisee scrise pe bloguri. M-am cam saturat de clisee as vrea sa vad si altceva;)…the same fucking shit!

    Craciun ori Paste la final avem aceleasi tag-uri: aglomeratie valea prahovei si cat de cocosi e unii iun traficul infernal, indigestii, cretinuti care se imbuiba si petarde care ne explica cat de prosti sunt unii care cred in reinviera lui Iisus si ce destepti ‘e’ ei ca nu cred in asta…ok asta vedem la tv, putem oare sa vedem si altceva pe bloguri?
    .-= fanel´s last blog ..Mironeasca Band =-.

  3. Punctul 3 era cu dedicatie pentru conflictul romano-maghiar :))) de pastele asta am ajuns in Secuime si m-a distrat maxim raceala celor doua tabere de parca unii ar avea 3 coaie si 4 ochi si altii 2 cu 2 :))…si nu ma refer doar la o parte, cretini sunt de ambele tabere :)))
    .-= fanel´s last blog ..Mironeasca Band =-.

Leave a Reply