Tudor Chirila un investitor

Am fost placut surprins azi dimineata sa aflu din ziarul Standard care-mi poposise in cutia postala ca Tudor Chirila solistul trupei Vama a cumparat actiuni BVB, dupa ce in trecut cumparase actiuni Google si Yahoo.

Am luat repede o gura de cafea, am citit din nou si da intradevar era vorba de Chirila ala cu Nu ammm chefff azi, ala cu Americaniii-s de vina futu-i in gura sa-i futtttt. Uimit am citit si am descoperit ca baiatu e un investitor de ceva timp pe piata bursiera, deci un artist bursier.

Stirea din cate vad nu a facut foarte multe valuri, in schimb daca Tudor ardea vreo minora prin Vama sau era prins pe plaja cu o seringa langa el sau mai scria nu stiu ce Scrisoare pentru liceeni preluau toate trusturile de presa, agentiile de presa sau agregatoarele, si-n plus era pe toate primele pagini de bloguri din Romania.

Vorbim de maturizare in blogosfera si-n jurnalism dar niciunu nu reusim sa ne asumam pionieratu in cizelarea publicului, astfel ramanem la Sexy Brailence, la Mihaele Radulesciene pe plaja in fofoloanca goala sau tintuiti in fata televizorului la OTV si a doua zi ne plangem la munca ca am urmarit discovery pana tarziu in noapte.

Sursa Stire: Tudor Chirila a trecut de la Google si Yahoo! la actiuni BVB

Vama – Dumnezeu nu apare la stiri.

Leave a Reply