Udrea salveaza Romania!

Sursa: romanian-law.blogspot.com
Sursa: romanian-law.blogspot.com
E criza. Viata politica in Romania a trecut de 2 motiuni ale unei opozitii care nu-si regaseste puterea de a continua. PSD-ul puternic zdruncinat de cei 6 ani de neputere si slabit de plecarea in masa a UNPR-istilor si PNL-ul un partid uitat la 20 % nu pot spage bariera opozitiei sa patrunda de unul singur in sptiul puterii. PD-ul nici el n-ar fi reusit fara Tariceanu si PNL, insa au fost destepti si i-au indepartat usor usor din sfera puterii, aliindu-se pe drum cu tot felul de partidulete care le-a oferit puterea celui care domina.

De ce Elena Udrea salveaza Romania? Dorinta dumneaei de a aduna mai multe functii in cadrul statului numit Romania va calca in picioare demnitati ale unor barbati politicieni care se simt amenintati de puterea blondinei politice. Se stie ca Romania este o tara misogina pana-n ultimii bracinari de politician roman si nu vor accepta niciodata o femeie sa conduca 4-5 ministere fara a se lupta pentru bucata de contracte cu statul si puterea de a semna viitorul unor firme prietene din grupul fiecaruia de interese.

Elena Udrea este marul discordiei care v-a separa apele deja tulburi in PDL. Ministrii PDL au inceput sa propuna masuri comuniste cred ca avand speranta ca-i inlocuieste, astfel putand pleca la alte partide ca victime si nu ca pierzatori intr-un guvern care a scapat de sub control. Cineva imi zicea ca are senzatia ca nici Boc nu mai crede in Guvernul lui si incearca sa scape de el.

Elena Udrea este cheia care va dezlega cutia pandorei politice din Romania.

2 Replies to “Udrea salveaza Romania!”

  1. @derscanu: si daca totusi ei erau incapabili nu-i votam a doua oara :D. Ceva au facut ei de “i-am” votat din nou, Nuuu?!?

Leave a Reply