Un fleanc…ne-ati ciuruit!!

Am ascultat discursul lui Traian Basescu de ieri si m-am cutremurat. Am scris acum cateva zile despre cum nu Emil Boc este vinovat, el fiind doar vinovatul de serviciu.

Nu inteleg cum o tara poate trece atat de usor prin diverse stari fara a gasi o solutie de redresare economica. Cel mai mare deficit al Romaniei nu este unul financiar, ci unul mai mult de demnitate si incredere.

Romania sufera de lipsa de incredere in fortele proprii si lipsa de repsect pentru valorile morale ale societatii, preferam sa ridicam la rang de valoare toate novalorile si sa uitam sa investim in valori.

Politic vorbind ne aflam intr-o mare groapa a Marianelor in care nu exista solutie de iesire din criza, decat daca izolam o echipa si o crestem in laborator pentru aplicarea legilor fara a mai interveni spagile, prieteniile sau nepotismele democratiei nouazeciste.

Practic 20 de ani de democratie ne-au dus cu mult timp in urma pe harta economica, sociala si politica a Europei.

Nu vreau sa acuz un singur partid, un singur om, un singur presedinte pentru raul pe care l-au facut cu totii. Cu totii au furat cand au fost la putere. Fiecare a incercat cand a ajuns la putere sa-si fidelizeze relatiile pentru a se pune la umbra de o eventuala criza economica.

NU Traian Basescu este vinovat pentru ceea ce ni se intampla, Traian Basescu este ultimul mohican al furtului generalizat sub forma de mafie politica personala. Videanu, Berceanu, Udrea, Blaga, Casuneanu sunt nume care au fauct glorie in ultimii 5 ani avand la carma lor pe marele marinar Traian Basescu. Acum 10 ani aveam Sechelariu, Iacubov, Bivolaru, Mazare, Mitre, Geoana, Dan Ioan Popescu sub conducerea lui Adrian Nastase, deci politica e aceeasi doar artistii s-au schimbat.

Sa nu mai aud vorbind polticienii la tv, radio, presa si pe bloguri. M-am saturat de discursuri populiste si cretine cu cat de mult le pasa lor de mine cand sunt in opozitie si cat de greu e sa lucrezi cand opozitia pune presiune pe tine, ala care mi-ai promis ca poti rezolva problemele mele chiar cu pretul de a fi futut la creieri de opozitie.

Urmeaza greve, urmeaza Grecia Romaniei.

Leave a Reply