Vama Veche Muci sau cum si-a bagat pula Mircea Toma intr-un sat boem

Weekendu trecut am aterizat cu neste preteni in mult prea cautata si stimata si admirata si iubita in toate felurile Vama Veche, locul unde pokemoni merg sa se faca praf ca mai apoi sa seada ca caini in calduri in nisip.
Inca de la intrarea in statiune te loveste un iz de turcism ieftin si complexul comercial Europa si Niro la un loc. Peste tot fel de fel de hapciupalitici care se cred cool ca au calcat in Vama. Bagabontii vin sa-si etaleze ultimele accesorii masini bengoase si femeile lor spoite. De cand fanul namber one al lu Base, pe numele lui de scena Mircea a lu Toma, s-o apucat sa salveze Vama Veche satucul de pescari incepe sa capete forme de Mamaia sau Costinesti-ul tineretului.
Bai oligofrenilor care construiti si care dezvoltati satul ala, daca tot faceti ceva bagati dracu si canalizare inainte sa mai construiti asa deampulea, ca altfel o sa iasa cacatu la suprafata.
In rest numai de bine plaja se mananca din ce in ce mai mult….da pe Mircea nu-l mai intereseaza ca el a salvat ce avea de salvat….adika niste baieti despteti care trebuiau sa investeasca in ceva misto sa-l faca praf….la mai mare Dle Mircea.

Leave a Reply