Viață de cuplu plictisitoare? Pune-ți lenjeria sexy și oferă-i o experiență nouă

Mai multe sondaje au demonstrat că peste 80 la sută dintre bărbați se excită mai tare atunci când partenera lor poartă lenjerie sexy, decât atunci când aceasta este complet dezbrăcată. Eventual, dacă se costumează și intră și într-un mic rol, e ca și cum face sex cu altcineva. Ce-i drept, trebuie să recunoaștem că și noi ne simțim mai sigure pe noi și mai atrăgătoare atunci când știm că un mic articol vestimentar ne face atât de dorite, nu?

De aceea, este imperios ca orice femeie să aibă în sertarul cu lenjerie intimă câteva articole sexy – atât inocente, cât și obraznice – pe care să le folosească în dormitor.

Cel mai la-ndemână truc pentru condimentarea sexului

Lenjeria erotică este una dintre cele mai provocatoare și mai folosite metode de a incita partenerul, fiind extrem de importantă în condimentarea vieții sexuale. Lucru deosebit de necesar, în special în relațiile de lungă durată în care, odată cu trecerea timpului, pasiunea își mai pierde din intensitate.

Nu-i nimic, însă, pentru că metodele prin care să reaprindeți scânteia dintre voi, în dormitor, nu sunt deloc puține. Iar lenjeria sexy este, cu siguranță, nu doar una dintre cele mai bune, ci și una dintre cele mai ușor de folosit.

Lenjerie sexy pentru ea și pentru el

Dacă, de exemplu, până acum nu ați încercat picanterii specifice filmelor erotice, însă ideea vă atrage tot mai tare, începeți cu o lenjerie sexy. Ce poate fi mai ușor decât să vă îmbrăcați provocator?

Apelează la un sex shop pentru a găsi niște chiloței drăguți, un sutien decupat sau un costum indecent. Poți opta, la început, pentru clasicele costume de asistentă, școlăriță, menajeră, polițistă, Crăciuniță, iepuraș sau secretară.

Nu uita, de asemenea, că și partenerul tău își poate găsi la sex shop câteva articole sexy, de la boxeri până la costumații de stripper, polițist sau gigolo. Până la urmă, de ce să nu te bucuri și tu de un mic show?

V-ați plictisit de costumații? Iată următorul pas

Dacă micile roluri de mai sus v-au prins bine și au fost epuizate repede, treceți mai departe. Lenjeria sexy nu se rezumă doar la atât. Poți opta pentru peruci, măști, dresuri sexy, bijuterii și accesorii pentru zonele intime, un babydoll kinky sau un catsuit care mai mult ca sigur îi va tăia respirația. Iar dacă ești puțin mai îndrăzneață, alege un articol din gama celor din piele, pentru satisfacerea celor mai ascunse fetișuri sexuale. Până la urmă, cu toții avem măcar unul, nu?

Vei vedea că sex shop-urile au game foarte variate cu astfel de produse, chiar ai de unde să alegi. Iar dacă vrei să studiezi pe îndelete opțiunile, optează pentru un sex shop online și fă-ți temele din intimitatea casei tale.

Erotica.ro, de exemplu, este unul dintre cele mai mari magazine online de profil, iar din punct de vedere al celor mai importante nevoi ale clienților săi – confidențialitatea și discreția – a trecut deja testul timpului. De altfel, în București sunt și magazine fizice Erotica, în cazul în care dorești ajutorul personalului din shop sau vrei să vezi produsele înainte de achiziționare.

 

Leave a Reply