Viralul Poteras si cojonesurile celor din blogosfera


Ca un locuitor cu simt civic ce sunt si eu prin blogosfera m-am gandit sa abordez mult prea mediatizatu subiect Cristian Poteras si ce vraji a mai facut acesta prin sector. Blogosfera se inflameaza si da pe la supraplin subiectiv preia centrarea de la Zoso ii dedica 1,2,3,4,5 si 6 articole, Zoso si scrie si el 1 articol, face o fenta doua si mingia este preluata de CTI97 printr-1 articol legat de acelasi domn Poteras.

Sa fim seriosi 4 ani nici pe el nu l-a interesat de voi/noi si nici pe voi de el. Oare numai in campanie trebuie sa ne urzicam ca nu avem conducatori cum trebuie. Ar fi de prisos sa intreb cu cine ati votat in 2004 cand Basescu povestea verzi si uscate la televizor cum PSD-ul nu l-a lasat sa faca din Bucuresti Micul Paris. Eu is sincer si recunosc ca l-am votat pe Poteras desi aveam unele semnale de combinatii prin care se tot bagase.
Da eram satul de blajinul domn Darabont care n-a facut absolut nimic in acest sector 6. Nici Poteras n-a facut ca doar nu era nebun, te bagi in cursa pentru primarie ca sa castigi niste bani, terenuri, combinatii la nivel inalt nu sa faci treaba. Gospodar, munca, disciplina, punctualitate sunt cuvinte pe care le-am lasat in ’89 sa moara ca fiind cuvinte definitorii pentru COMUNISM. Acum smardoi, bistari, euroi, combinatii, sestache, golanie, ciordeala, pile, blat, lipeala, mardeala si pomana electorala sunt cuvintele de ordine. Cuvinte pe care PSD-ul ni le-a predat si Basescu si gasca ne-a arata cum se aplica daca ai aura de boss si esti superdotat cu relatii si cunostinte.

Intrebarea care se pune pentru cei ce s-au urzicat asa dintr-o data pe fosta solutie A-D.A-ista este:
Pe cine mama dracului sa punem in fruntea sectorului in care locuim si ne ducem viata ?

1. Poteras – nu e bun ca doar de aia am facut viral cu el.

2. Darabont – 8 ani ne-a aratat ce poate

3. Antonel Tanase – pare spilcuit si pus pe imbogatire cum ne surade liberal de sub ochelarii cu mustata

4. Marcel Octavian – zici ca e Pinguinu din Batman

5. restu sunt iepurii care tre sa alerge ca sa ni se para ca traim in democratie, fac parte din jocul de imaginii al democratiei.

Leave a Reply