Vrajitorul.eu

Vrajitorul.eu

Astazi va retin atentia cu un site interesant pentru cei care cauta informatii despre anumite firme din Romania: Vrajitorul.eu – Informatii despre firme.

Ce este Vrajitorul.eu?
Este o aplicate utila societatilor comerciale care cauta rapid date exacte legate de partenerii de afaceri. Astfel, prin intermediul aplicatiei se pot afla inclusiv datele pe care unele persoane nu le declara.

E pe bani?
Vrajitorul.eu este unul dintre siteurile care va ofera informatia cea mai clar cand vine vorba de rezultate de cautare dupa anumite firme. Desi informatia nu este oferita gratuit, siteul va ofera posibilitatea in baza unui cont demonstrativ sa accesati informatiile complete pentru 3 societati comerciale din baza de date.

Care sunt sursele Vrajitorul.eu?
Informatiile sunt adunate din peste 20 de surse, printre care: Ministerul Finantelor, Registrul Comertului, Ministerul Justitiei, ANAF, Arhiva Electronica de Garantii Imobiliare. Aplicatia centralizeaza din surse diverse pentru a oferi utilizatorului accesul la mai multe informatii intr-un timp cat mai scurt, fara a cauta intr-o multitudine de locuri.

De ce utilizez asa ceva?
Pentru ca de foarte multe ori sunt pus in situatia de a cauta informatii pe internet in legatura cu firme cu care colaborez si nu reusesc sa razbat prin mormanul de siteuri care-mi ofereau informatii incomplete. Un al doilea motiv ar fi pentru a descoperi informatii despre firmele unor persoane care fac obiectul unor analize personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *