Vrei sa stii cum te poate ajuta un set de perne de aer pentru masina ta Opel Corsa? Afla de aici

set de perne de aer pentru masina ta Opel Corsa - Perneauxiliare.ro
Perneauxiliare.ro


In primul rand, hai sa lamurim un lucru. Ce sunt pernele auxiliare? E vorba de un set de accesorii din cauciuc de calitate, care odata montate la masina ta, pot absorbi cu succes socurile si vibratiile cauzate de drumurile mai putin line pe care conduci. O solutie accesibila pentru sporirea confortului la drumuri lungi sau scurte – pernele de aer pot oferi masinii tale Opel Corsa stabilitate mai mare.

Pernele auxiliare AirPower sunt raspunsul perfect la ce te-ar putea ajuta sa ai parte de experiente de condus mai placute

Fiind fabricate din compusi de cauciuc rezistenti, pernele de aer AirPower au fost proiectate in mod special pentru a oferi o experienta mult mai buna de condus, chiar si pe drumuri neuniforme precum cele din Romania. Secretul lor este ca absorb socurile si tu nu vei mai simti toate gropile si denivelarile din asfalt atunci cand te vei duce la munca, vei merge la tara, in excursii sau la cumparaturi.

Instalarea unor perne de aer Opel Corsa se face simplu si rapid. Nu va trebui sa investesti extrem de mult si nici masina ta nu va suferi de modificari majore. Kitul complet pe care il poti comanda pentru modelul tau de Corsa il vei gasi pe site-ul AirPower. Acesta include tot ce ai nevoie pentru un montaj simplificat.

Ce contine, mai exact, un set complet de perne auxiliare pentru automobilul tau:

  • Perne auxiliare
  • Bucse de pozitionare
  • Spray silicon
  • Kit de pompare
  • Instructiuni de montare

Dupa cum bine vezi, nu e deloc rau sa profiti de un asemenea kit care va prelungi viata suspensiilor masinii si te va ajuta sa ai parte de calatorii line. Cand fiecare pas este prevazut in instructiunile de montare, iti va veni mai usor sa te apuci de treaba. Dar daca inca nu intelegi ceva, poti consulta un specialist de la AirPower pentru suport tehnic.

Pernele pneumatice pot fi introduse destul de simplu prin golul dintre bobinele cu arc pe o masina racordata. Ideal este ca nu e necesara ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie pentru a cupla pernele auxiliare.

Odata instalate la masina ta, mai ai nevoie doar de o pompa obisnuita pentru a le aduce la presiunea necesara. Dupa ce sunt umplute cu aer, accesoriile auto vor umple spatiul interior al arcului si vor functiona atat ca element elastic, cat si ca amortizor de vibratii.

Beneficiile montarii pernelor de aer pentru automobilul tau Opel Corsa

  • Confort maxim. Nu ai nevoie de o masina de lux pentru a te simti ca un rege la volan. Deoarece absorb socurile, pernele auxiliare AirPower iti ofera calatorii relaxante si confortabile.
  • Ridica masina. Stiai ca poti inalta masina pentru a-ti mai usor la parcare sau cand ai de-a face cu borduri? Pernele de aer pot fi ajustate, astfel ca tu vei beneficia de o garda la sol mai mare.
  • Stabilitate mai buna. Pernele auxiliare imbunatatesc si stabilitatea in curbe a automobilului tau. Odata montate si aduse la presiunea potrivita conform cu incarcatura, vei simti diferenta.
  • Echilibru optim. Accesoriile de la AirPower pot fi alese si pentru a obtine un echilibru mai bun al masinii tale. Spre exemplu, in caz de incarcare asimetrica, este asigurata o manevrabilitate mai buna.

Inca te mai gandesti? Intra pe site si comanda si tu perne auxiliare AirPower pentru Opel Corsa pentru a transforma cu adevarat experienta de condus.

Contact

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *