October 18, 2024
design interior in stil new york living-si-bucatarie-open-space-studio west concept

design interior in stil new york living-si-bucatarie-open-space-studio west concept

Ai vazut peste tot pe instagram la influenceri si vedete in ce lux si in ce case moderne si perfece stau si ai zis ca asta e semnul tau, asta e semnul sa-ti faci o casa ca a lor. Bine, nu copiata 100%, dar inspirata, nu vrei totusi chiar totul ca ei. Postarile de pe instagram vor fi mai apreciate si viata ta de influencer poate incepe cu dreptul. Studiowestconcept.ro are pentru tine ajutoare de nadejde.

Cum sa decorezi casa in stilul instagramabil? Tips & tricks

Instagramabil inseamna sa fie perfect si sa starneasca reactii de  „wow”, exact, orice lucru sau loc intagramabil trebuie sa starneasca o asa reactie sau macar aprecieri multe. Initial acest termen de instagramabil s-a nascut facandu-se referire la locuri sau localuri din oras sau imprejurimi care aveau potential pentru pozele de instagram. Urmand ca mai apoi, lumea sa abordeze acest „stil” si in casele lor, in special influencerii. Pe site-ul celor de la studiowestconcept.com vei putea gasi idei de design chic si intagramabil, luxos, dar daca ceva nu-ti face cu ochiul, expertii te pot ajuta. Tu spui ce preferinte ai si bugetul alocat casei si amenajarii eii, iar ei iti vor da optiuni si modele de amenajari. Cred ca era de la sine inteles ca pentru o casa de genul asta ai nevoie de o investitie considerabila, deci poti scoate banii de la saltea.

Pentru a clarifica lucrurile, trebuie sa stii si faptul ca poti avea doar un colt din casa intagramabil sau o camera pregatita si aranjata doar pentru content, dar daca iti doresti sa traiesti la propriu in casa, nu sa o folosesti doar pentru poze si reels, atunci go ahead! Un decor intagramabil are nevoie de:

  • Elemente originale si incantatoare – poti opta pentru elemente vintage sau unice, dulapuri mici si dragute. Daca nu vrei sa cumperi ceva nou, reconditioneaza mobila si da-i un aer cu adevarat unic. Trebuie sa stii exact ce stil vrei sa adopti in casa, rustic, vintage, modern, contemporan, etc.
  • Lumini naturale sau colorate – lumina naturala e foarte importanta, mai ales cand vine vorba de postari pe social media, fie optezi pentru geamuri mari pentru lumina naturala, fie pentru lampi care genereaza lumina naturala, dar si colorata, in cazul in care vrei sa animezi pozele.
  • Plantele naturale – acestea ofera in general sentimentul de aer curat si de viata, iar puse in decorul casei ofera ceva aparte. Poti opta pentru flori mari sau chiar pereti de licheni, poate pe balcon, pentru poza de dimineata cu cafelutza.
  • Culori simple pe pereti, dar decor supradimensionat sau chiar un fundal inedit – daca vrei sa mentii peretii in culori neutre si sa accesorizezi peretii cu tablouri vechi, ornamente supradimensionate, ghideaza-te spre targuri de vechituri sau confectioneaza chiar tu ornamentele.

Pe scurt, incearca sa tii in general casa simpla, dar sa mai alternezi decorul, poti sa-l schimbi in functie de preferinte sau tematica postarilor de pe social media. Orice ar fi, nu uita sa traiesti in prezent si realitatea noastra, nu cea din internet. Daca ti se pare decorarea grea si un drum prea lung de parcurs singur, contacteaza specialistii de pe studiowestconcept.com si vei avea un plan si un decor pus la punct in cateva saptamani. Spor la decorat si la casa instagramabila!

Contact

+40 784 404 940

hello@studiowestconcept.com

Sediu: Str. 1 Decembrie 1918, Nr.10, Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *