October 20, 2024

Mi-e dor de un nas rosu, mi-e dor de frigul care ma baga in casa unde e cald si bine, mi-e dor de troiene de zapada, de oamenii care-si dau zapada din fata curtii, blocului si mai fac din cand in cand si cate o gluma.

De ce ne-ati rapit-o ? Da voi cei cu poluarea, voi cei care vreti sa scoateti bani din orice cacat, voi care nu va ganditi decat la voi.

Suntem in ianuarie si vremea de afara arata in continuare ca o primavara ce a picat dupa o toamna lunga. Parca suntem blestemati sa nu mai avem parte de zapada.

Multi dintre noi probabil spun slava Domnului ca nu a nins ca sa nu se mai murdareasca de la mocirla care era pe strazi, ca nu mai aluneca, ca nu mai umbla infofoliti de frig…dar totutsi cand stau si ma gandesc ca lipsa frigului ajuta la dezvoltarea de noi viroze si trunchiuri de raceli parca as vrea sa-mi fie frig din nou, sa ma innoroiesc pana in cap, dar sa am sanatate.

Si-n plus ma uit la copiii de pe strada parca in ochii lor mici se citeste cea mai mare dezamagire:”Cu cata bucurie oare au asteptat-o si n-a venit ?”

Unde esti tu iarna draga ?


si ca un PS vreau sa salut mobilizarea lui LittleBro legat de Incalzirea globala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *