4 Comments

 1. Blegoo

  Ok, ma simt vizat de ceva din textul de mai sus. N-am vrut sa ma intind la vorba acolo, fiindca deja eram offtopic, si asta ma enerveaza cand mi se intampla (da’ tot mai imi scapa, ici-colo).
  Asa cum am zis, eu am fost sincer: dau peste tine in fel de fel de locuri, si normal ca citind ce comentezi tu am devenit curios. Am intrat la tine in curte, am inceput sa citesc… am inceput sa casc.
  E un caz de “split-personality”? Adica, esti o anume persoana ca fiind comentator, si alta persoana… ca scriitor?
  Al dracu’ sa fiu… daca n-as putea face un blog BUN, doar culegand comentariile tale de peste tot, bagand un titlu si ceva linkuri (daca mai e cazul).
  (Chiar am vrut sa scriu ceva pe tema “fanel”, chiar mi-am luat notite, fiindca e un fenomen neobisnuit: un comentator de vis, asa cum si-ar dori orice blogger care se respecta, si in acelasi timp, un blogger submediocru – cum dracu’ frate?).
  Deci, ce-ti spune asta? Ca talent exista, gandire avem, originalitate cacalau, si tot asa.
  Ce iti sugerez: fa ca si inainte – citeste, enerveaza-te, incepe si scrie comentariul… DAR!
  NU DA CLIC! Nu trimite! Ia cu copipeist, mergi fuga la tine la bloaga, baga titlul, baga peist, si pana nu iti trece “spontaneitatea”, mai adaoga ce mai iti trece prin minte. Plus lincul de rigoare la ce te-a provocat, fireste. In loc sa apari ca si comentator, o sa apari ca tracbac, ori d-astea.
  O sa ai posturi mai scurte… ei, si? Nu sunt sigur ca asta e un defect major… depinde de stil.
  Krossfire scrie din ce in cemai extins (ma astept in curand sa vad ca are cate o nuvela in loc de post) dar el scrie din ce in ce mai rar, fiindca cercetarea subiectului si scrisul in sine ia timp.
  Dragos Novac rareori trece de 2 propozitii per articol… si totusi e interesant, ca blog.
  Am dat doua exemple extreme, fireste. Nimeni nu te opreste sa aberezi la 40,000 de cuvinte, cand si cand – daca ai tu o chestie care te racaie profund, politicienii locali, ca sa dau un exemplu… ori Raduleasca. :)
  Dar cred ca e pacat sa risipesti reactia ta prin comentarii ici si colo, in loc s-o aduni intr-un singur loc.
  Ar fi mai usor si pentru noi, zic.
  Sa citim ce zice fanel.
  Nu sa alergam dupa el prin blogosfera…

 2. Salut blegoo,
  merci ca ai binevoit sa comentezi la mine pe blog.

  Intradevar sunt o mare lepra si am o lene pe mine de nu mai pot. Imi place sa comentez la altii pe bloguri si poate uneori o fac mai frumos decat mi-as stoarce 3 idei la mine pe blog.

  Pe viitor as vrea sa remediez problema si sa scriu mai mult si mai frumos pe acest blog insa observ ca inca nu mi-am gasit un public care sa ma citeasca sau inca n-am gasit un drum pe care sa-l urmez.

  Sunt urmarit de blestemul foi albe care in micimea ei ramane tot alba sau mai rau plina de idei fara cap si fara coada, fara o logica anume si un fir epic.

  Problema e ca nu prea am timp dar sper ca in viitorul apropiat sa-mi fac tot mai mult timp liber si sa ma pot desfasura ca la carte in acest coltisor de lume virtuala.

 3. Blegoo

  Pai, eu am oferit solutii, sugestii. Si lincuri moka, evident. :)
  Hai ca poti!
  Chiar stiu faza cu coala alba… serios. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *